Opzeggen lidmaatschap

Afmelden

Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk of per mail te geschieden bij de ledenadministratie van vv Dindua.

Opzegging van het lidmaatschap kan slechts geschieden tegen het einde van een verenigingsjaar*, voor een correcte afhandeling wordt een opzegtermijn van vier weken voor het einde van het verenigingsjaar* door ons aangehouden.

Wanneer het lidmaatschap in de loop van een verenigingsjaar* eindigt, blijft de jaarlijkse contributie voor het gehele lopende verenigingsjaar verschuldigd. De rechten en de plichten van een lid kunnen te allen tijde wederzijds worden beëindigd, behoudens dat de jaarlijkse contributie over het lopende verenigingsjaar* voor het geheel verschuldigd blijft.

* verenigingsjaar is van 1 juli t/m 30 juni

Regels afmeldingen lidmaatschap

Men meldt zich tijdig af.

Meldt u zich niet af op de hier genoemde wijze en niet tijdig dan bent u automatisch lid voor het nieuwe seizoen, en bent u de voor u geldende contributies verschuldigd.

Opzegging lidmaatschap voor 1 juni ontvangen, geen contributiebedrag nieuw seizoen.

Opzegging lidmaatschap na 1 juni maar voor 30 september, dan zal € 35,-- verschuldigd zijn.

Opzegging lidmaatschap na 30 september ontvangen, dan zal de gehele contributie verschuldigd zijn.

Ledenadministratie (aan- en afmelden en overschrijven):

Esther Muskee

ledenadministratie@vvdindua.nl