Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Huisstijl Meisjes/Dames

Huisstijl Meisjes/Dames

Naast de officiële v.v. DINDUA huisstijl hebben de meiden/dames sinds 2020 ook hun eigen tenues met bijbehorend logo. Op deze pagina zijn de varianten van het dameslogo te vinden. Dit logo is gemaakt in verschillende kleurstellingen zodat deze gebruikt kan worden op verschillende achtergronden. Gebruik alleen deze officiële logo's. Op een donkerkleurige achtergrond is gebruik van het gele logo gewenst. Op een witte/transparante of lichte achtergrond is het blauwe logo gewenst. In de opmaak van zaken/attributen/pagina's heeft waar mogelijk een achtergrond van blauw met geel logo de voorkeur (zie eerste downloadlink). Heb je een speciale variant nodig of is er iets onduidelijk? Neem dan contact op met Rik Smit via huisstijl@vvdindua.nl.

Geel logo op blauwe achtergrond: (Geel: #f2b91e , Blauw: #182c4c)
Download

Blauw logo op witte achtergrond: (Blauw: #192b4a)
Download

Blauw logo op transparante achtergrond: (Blauw: #192b4a)
Download

Geel logo op transparante achtergrond: (Geel: #f2b91e)
Download

Blauw logo op gele achtergrond (EPS): (Geel: #eeb21f, Blauw: #192b4a)
Download

Overige tekst:

Indien je naast het logo nog meer tekst moet gebruiken is het aan te raden om de volgende lettertypes te gebruiken (klik op de naam om naar de downloadpagina te gaan):
Titels: Teko (Regular/400). Gebruik bij dit lettertype alleen hoofdletters, net zoals dat gedaan is bij ENKHUIZEN boven het logo.
Tekst: Open Sans (Regular/400).
Deze lettertypes zijn te installeren (In Windows) door het bestand te downloaden, uit te pakken, dan met de rechtermuisknop op de regular versie klikken en te kiezen voor "Installeren". Hierna zal het lettertype beschikbaar zijn in de verschillende programma's.

Voorbeeld van een plaatje met logo, titel en tekst:

WhatsApp_Image_2020-06-10_at_18.11.50.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!