Inschrijfformulier V.V. DINDUA

Indien van belang voor begeleiders en coaches:

Het is door de K.N.V.B. verplicht gesteld dat nieuwe leden van 14 jaar en ouder een geldig legitimatiebewijs overleggen. A.u.b. soort legitimatie en nummer van het legitimatiebewijs invullen.

Een overschrijving is van toepassing wanneer er in de afgelopen 3 jaar bij een andere vereniging is gespeeld. Indien dit van toepassing is, vermeld dit dan altijd. Dit voorkomt onnodige extra handelingen die de inschrijving belemmeren of vertragen.

In geval van overschrijving

Nieuwe leden vanaf 10 jaar dienen tevens een recente pasfoto mee te zenden met dit formulier vanwege de digitale spelerspas. Dit bestand dient in JPEG of PNG te worden aangeleverd.

Kies bestandWijzigVerwijder

Extra informatie:

Informatie over de hoogte van de contributie en leeftijdscategorieën kunt u vinden op deze pagina.

ClubCollect ondersteunt VV Dindua bij de inning van de contributie, in één keer of in termijnen. Kies je voor betaling in termijnen dan wordt hiervoor een kleine administratiebijdrage in rekening gebracht. In een aparte email en/of SMS, die je ontvangt van ClubCollect, staat een persoonlijke inlogcode. Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is géén incassobureau. Als je geen inning mogelijk maakt kan een vordering wel worden overgedragen voor gerechtelijke incasso.

Bij Dindua zijn de volgende protocollen van kracht (klik op een protocol om te openen):
Gedragsregels voor ouders/toeschouwers
Betalingsprotocol