training

U kunt hier het trainingsschema voor het seizoen 2020-2021 vinden.

Wij doen ons best om iedereen van het kunstgrasveld gebruik te kunnen laten maken.

Zijn er vragen over dit schema? Neem dan contact op met Wouter Boogaard of Patricia den Haan.We gaan er vanuit dat ieder team na de training zorg draagt voor het opruimen van de gebruikte materialen. De doelen weer netjes aan de kant van het veld en alle ballen dienen geteld weer in het net terug te komen.

Mocht de training niet door kunnen gaan dan melden wij dit op de website, Facebook en zoveel mogelijk per mail richting de trainers. Bij slecht weer is het dus raadzaam om dit goed in de gaten te houden.

Dindua beschikt vanaf eind augustus 2015 over een kunstgrasveld. Het bestuur hoopt dat al onze leden hier volop van genieten en er langdurig gebruik van kunnen maken. Om zo lang mogelijk van de kunstgrasvelden te kunnen genieten is een aantal regels van kracht die er met name op gericht zijn om beschadiging te voorkomen.

Lees hier het beleid rondom het gebruik van het kunstgras.

Wij vertrouwen er op dat alle leden zich hier aan houden zodat we met zijn allen zo lang mogelijk van ons kunstgras kunnen genieten.