Contributie:
De tarieven voor de contributie staan op deze pagina
L
et op: Per seizoen 2019/2020 zal ook €50 euro voor de taakplicht in rekening worden gebracht.

Inschrijven:
U kunt hier het inschrijfformulier vinden.

Uitschrijven:
U kunt hier het opzegprotocol vinden.

Meer informatie:
Voor meer informatie over in- ,uit- of overschrijven kunt u contact opnemen met Esther Muskee (0228-317962, ledenadministratie@vvdindua.nl).

Gezien de betalingsdiscipline van sommige leden in het verleden is het bestuur van mening dat hierover duidelijke instructies moeten gelden voor alle leden. Daarom zijn hier een aantal afspraken over op papier gezet in ons betalingsprotocol.
U kunt hier ons betalingsprotocol vinden.

Bij Dindua hanteren wij bepaalde gedragsregels. Wij gaan er van uit dat ieder nieuw lid deze gelezen heeft voordat hij/zij het inschrijfformulier bij ons indient.
U kunt hier onze gedragsregels vinden.