VRIJWILLIGERS IN HET ZONNETJE GEZET!

22 juni 20:30  Nog 1 weekend jeugdvoetbal en dan zit het seizoen er op. Een aantal vrijwilligers die zich langdurig hebben ingezet voor de club heeft de afgelopen maanden aangegeven te stoppen met hun taken. Niet vanwege de fusie maar omdat het een goed moment is en daar hebben ze groot gelijk in! Want wat zijn zij al lang verbonden aan de club en wat hebben zij veel gedaan! Tijd om te genieten van andere zaken. meer »

v.v. DINDUA 93 jaar aan historie en herinneringen

4 mei 19:45  Op het moment van schrijven is het 26 april. De oprichtingsdatum van v.v. DINDUA alweer 93 jaar geleden. Of eigenlijk de oprichtingsdatum van C.S.V. DINDUA. De christelijke sportvereniging waar de voetbalvereniging uit voort gekomen is. Of moeten we schrijven D.I.N.D.U.A? Vroeger was dit namelijk de schrijfwijze. Het is immers een afkorting en iedereen weet natuurlijk waar die voor staat. Misschien wel een van de leukste afkortingen in de voetbalwereld. Recent hebben we getracht de geschiedenis van v.v. DINDUA goed vast te leggen voor het nageslacht op een wikipedia pagina. Wat ons dat leert is dat veranderingen van alle tijden zijn. Verschillende activiteiten zijn in de geschiedenis met wisselend succes onderdeel geweest van DINDUA. Waarbij gymnastiek en de muziek (drumfanfare) nog steeds bestaan en ooit dus onderdeel waren van de C.S.V. Veranderende behoeften zijn van alle tijden. meer »

Bestel nu een speciaal shirt ter ere van 93 jaar DINDUA!

23 april 8:45  Beste Dinduanen, Over enkele dagen (26 april) bestaat DINDUA alweer 93 jaar. Na deze prachtige jaren zal er binnenkort een einde komen aan het bestaan van onze club, waarna deze verder zal gaan als s.v. Enkhuizen. Om stil te staan bij onze mooie geschiedenis willen we iedereen de mogelijkheid geven om een speciaal ontworpen DINDUA shirt te bestellen, als afsluiter van dit tijdperk. Deze kan uiteraard gewoon gedragen worden tijdens het sporten of Netflixen, maar ook aan de muur zal deze prachtig staan. meer »

In memoriam: Henk de Graaf Sr. (erelid)

4 maart 10:15  Een kleurrijk Dinduaan is niet meer. Ons erelid Henk de Graaf is na een lang en gelukkig leven overleden. Henk de Graaf, beter bekend als "Ome Henk" kan met gemak genoemd worden als een van de meest iconische Dinduanen ooit.meer »

stukken BALV 3 maart 2021

17 februari 20:00  In dit bericht hebben wij opgesomd welke stukken er in de BALV worden behandeld en hoe wij u die doen toekomen.meer »

!!Geslaagde informatiebijeenkomst (richting) s.v. Enkhuizen!!

18 november 21:45  Vanavond een digitale en gezamenlijke informatiebijeenkomst gehad waarin het fusievoorstel is gepresenteerd aan de leden. Ruim 52 leden van beide verenigingen waren aanwezig. Weer een mooie en daarmee volgende stap gezet in het fusieproces naar s.v. Enkhuizen. De FBC is druk bezig om de leden/vrijwilligers bij elkaar te brengen. Leden zijn bijgepraat over de stand van zaken op diverse onderwerpen rondom de fusie. Nog een hoop werk te verzetten maar we liggen op schema. Bouwt u mee aan s.v. Enkhuizen?meer »