Erehaag tijdens afscheid Henk de Graaf

7 maart 13:30  a.s. woensdag zal ons erelid in besloten kring begraven worden. Wij roepen u op om woensdag naar de prins Bernardlaan te komen om Henk de laatste eer te bewijzen. Omstreeks 12:30 wordt de rouwstoet verwacht. meer »

In memoriam: Henk de Graaf Sr. (erelid)

4 maart 10:15  Een kleurrijk Dinduaan is niet meer. Ons erelid Henk de Graaf is na een lang en gelukkig leven overleden. Henk de Graaf, beter bekend als "Ome Henk" kan met gemak genoemd worden als een van de meest iconische Dinduanen ooit.meer »

stukken BALV 3 maart 2021

17 februari 20:00  In dit bericht hebben wij opgesomd welke stukken er in de BALV worden behandeld en hoe wij u die doen toekomen.meer »

!!Geslaagde informatiebijeenkomst (richting) s.v. Enkhuizen!!

18 november 21:45  Vanavond een digitale en gezamenlijke informatiebijeenkomst gehad waarin het fusievoorstel is gepresenteerd aan de leden. Ruim 52 leden van beide verenigingen waren aanwezig. Weer een mooie en daarmee volgende stap gezet in het fusieproces naar s.v. Enkhuizen. De FBC is druk bezig om de leden/vrijwilligers bij elkaar te brengen. Leden zijn bijgepraat over de stand van zaken op diverse onderwerpen rondom de fusie. Nog een hoop werk te verzetten maar we liggen op schema. Bouwt u mee aan s.v. Enkhuizen?meer »

update Corona maatregelen v.v. DINDUA 13-10

15 oktober 20:15  Binnen v.v. DINDUA en West Frisia zijn de volgende maatregelen getroffen n.a.v. de nieuwe overheidsmaatregelen van 13 oktober 2020meer »