Benoeming Ereleden v.v. DINDUA

24 september 2020 9:00

Verheugd zijn wij dat, op de Algemene ledenvergadering van 23 sept, wegens bijzondere verdiensten voor v.v. DINDUA tot erelid zijn benoemd: Jaap Landman, Jan Gutter & Gerbrand Lub.
Het erelidmaatschap wordt niet zomaar toegekend. Hiervoor komen leden in aanmerking die zich langdurig en bovenmatig hebben ingezet voor v.v. DINDUA.
Alle drie de heren zetten zich al meer dan 20 jaar in voor onze club.

Jaap Landman:

Bestuurslid secretaris, bestuurslid penningmeester, interim trainer DINDUA 1. trainer jeugdelftallen, kantinediensten, scheidsrechter, klaverjasavonden (10 jaar), verbouwing kantine , slidingtrappen.

Jan Gutter:

assistent scheidsrechter DINDUA 1 (13 jaar), assistent scheidsrecht v.v. DINDUA 4, lid sponsorcommissie en langdurig bekommerd om: Galerij der gulle gevers (balsponsoren), Club van 100, Bestuurslid, langdurig lid Onderhoudscommissie.

Gerbrand Lub:

Trainer dames v.v. DINDUA, begeleider v.v. DINDUA 2, langdurig betrokken en medeverantwoordelijk voor de accommodatie en terrein, Lijnen trekken, verzorging en beheer kleding (wassen) en materialen, langdurig betrokken bij kantinecommissie, inkoop kantine, bestuursfunctie.

Het hele overzicht van ereleden:

Namens bestuur en leden van harte gefeliciteerd met de benoeming tot erelid!!